CONTACT RAPID: 0040 269 222 256 sau 0040 755 648 883

Bocanci Haix Nature One Gtx Hight

Cod Produs: 206316 Brand: Haix Bocanci Haix Nature One Gtx Hight

Optiuni disponibile


* Marime:

Vezi catalog Marimi >>
1,460 Lei
Cantitate:  
* Pretul include TVA   * Pretul nu include taxele de transport

DETALII PRODUS

Material exterior
Piele Nubuk, hidrofoba, respirabila (5,0 mg / cm² / h), groasa de 2,6 - 2,8 mm

Captuseala interioara
Membrana performanta GORE-TEX®; impermeabila si respirabila. Garnitura rezistenta la abraziune cu strat intermediar. Optimizarea confortului daorita climatizarii pentru toate anotimpurile si utilizarea excesiva.  Protectie chimice ridicata.

Talpa iterioara din plastic / fleece
Umiditate absorbanta, design anti-torsiune pentru o stabilitate deosebita, reducerea presiunii punctate (de la pietre etc.)

Brant
Confortabil, absorbant de impact, cu umiditate, antibacterian. Partea separata deasupra tocului asigura amortizarea optima si ghidarea piciorului.

Talpa exterioara
Talpa din cauciuc / PU cu suprafata de rulare potrivita pe strada / teren, rezistenta la uzura si tractiune antiderapanta; suprafata de contact tesita mare si confort superior de indoire.

Sistem HAIX® Vario Wide Fit
Latimea incaltamintei poate fi ajustata individual prin 3 talpi interioare diferite. Pantoful este furnizat cu un brant rosu (mediu). Un brant galben (larg) si brant albastru (ingust) pot fi comandate separat.

Sistemul climatic HAIX®
Sistemul climatic HAIX® utilizeaza miscarea de pompare, care permite circulatia aerului la fiecare pas - aerul cald este eliberat prin orificiile de aerisire Micro-Dry din partea superioara a portbagajului.

Altii
Foarte buna izolare la cald si la rece, perete lateral din cauciuc pentru o mai buna durabilitate, protectie impotriva pietrelor, spinii, etc., fara cusaturi laterale, marginea talpii de studiu, elemente de cusut antifrictiune, carlig de fixare pentru cizme.